Warm en rustgevend

Je voelt het meteen als je het huis van Desiree en haar gezin binnenkomt: een rustgevend en warm huis. Het interieur lonkt wat naar de nu zo populaire Japandi-stijl: een mix van Japanse en Scandinavische interieurstijlen. “We wonen inmiddels 16 jaar in dit huis. Wij en het huis waren toe aan vernieuwing. Vorig jaar (2023) hebben we hele huis verbouwd. In onze stijl én passend bij ons leven nu”, vertelt Desiree.

“We liepen toevallig langs de Woonkeuken van Wouter in IJsselstein; kenden het niet en stapten nieuwsgierig naar binnen. Het is altijd afwachten en spannend wie en wat je dan aantreft. Wouter gaf ons meteen een goed gevoel. Waar het bij een eerdere aankoop van een keuken jaren geleden vooral ging om onderhandelen en verkopen, hadden we nu direct het idee: dit is geen standaard verkoper.”

“Toen we een paar maanden later besloten de keuken ook daadwerkelijk te gaan verbouwen, gingen we zonder twijfel weer naar IJsselstein, naar Wouter. Inmiddels genieten we ruim drie maanden van onze nieuwe keuken; we zijn zo blij! De keuken die we hiervoor hadden zat aan de voorkant van ons huis. Nu is de boel omgedraaid. We hadden daar zelf ideeën over; Wouter heeft hierin fantastisch meegedacht. Zijn advies bijvoorbeeld voor het plaatsen van een muurtje en een bank bij de eettafel hebben het ‘afgemaakt’. Het is een heel knus en warm geheel nu.”

“En wat zijn we blij met onze stoomoven!”

(Desiree woont samen met haar man en drie kinderen in Nieuwegein)

(PS: wat ons (reporters) ook opviel? Dit huis: zo’n kloppend en evenwichtig geheel, in kleur en stijl. Zelfs de hond past precies ;))