Image

Blacksteel

Ontdek de mogelijkheden

Niet meer weg te denken uit het interieur: blacksteel. Dé oplossing om ruimtes eenvoudig van elkaar te scheiden, je woning prachtig af te werken of om meer licht te creëren bij de entree van je woning. Of je nu van een stoer, strak of sfeervol interieur houdt, blacksteel geeft jouw woonruimte nét dat beetje extra.
Image

01.

Eindeloze toepassingen

De toepassingen van blacksteel zijn eindeloos. Blacksteel wordt gebruikt voor kozijnen, (tussen)deuren en room dividers. Maar ook voor tafel- en stoelpoten of als object of frame in jouw woonruimte. Gecombineerd met glas creëer je een gevoel van ruimte en licht.

02.

Wit, zwart of antraciet

Blacksteel is er niet alleen in de populaire zwarte uitvoering. In onze winkel nemen we je mee in de ruime keuze in kleurtoepassing, met mat of helder glas en met uiteenlopende afwerkingen. Je kunt jouw deur of blacksteel-object naar wens samenstellen. Ik denk graag met je mee!

03.

Plaatsing & installatie

Om je echt al het werk uit handen te nemen, kan ik de blacksteel-kozijnen bij je inmeten en plaatsen. Daarmee garandeer ik je het beste eindresultaat!
Image
Image
Image

Showroom in IJselstein

Advies op maat

Wil jij weten of blacksteel een oplossing is voor jouw woonruimte of een mooie aanvulling? Bezoek de winkel en zie de verschillende kleurtoepassingen en andere mogelijkheden.
Stap eens binnen!