Image

Keukens

Eindeloos veel keuzes

Een keuken vormt het hart van je huis. Ik benader een keuken dan ook niet als één op zichzelf staand project, maar als integraal onderdeel van het interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek het in mijn winkel!
Image

Jouw keuken

Wat vind jij belangrijk

Welke stijl je ook kiest: in jouw keuken wordt geleefd. Hier kom je samen om de dag door te nemen en te genieten van lekker eten. De ‘kok’ vindt goede apparatuur en een fijn werkblad belangrijk, een ander neemt graag plaats aan het kookeiland of de keukenbar. Wat is voor jou belangrijk in een keuken?

Het kan zijn dat je precies weet wat je wil. Of dat je nog zoekende bent. En daar komt dat wat ik nu juist zo mooi vind aan mijn vak: met elkaar van gedachten wisselen en zo samen jouw keuken in elkaar puzzelen!

Laten we kletsen
Image

01.

Persoonlijk advies op maat

Van technische installatietekening tot aankleding: jouw droomkeuken ontwerpen we samen. En we puzzelen, tekenen en schuiven net zo lang als maar nodig is. Totdat jij compleet blij en tevreden bent.

02.

Ruim assortiment
keukenmerken

De Woonkeuken van Wouter heeft een ruim assortiment. Met name de Duitse keukens van Schröder en Ballerina staan bekend om de vele ontwerpmogelijkheden. Ontdek de mogelijkheden!

03.

Duurzame keuze

Iedereen roept het; ik ook: duurzaamheid vind ik belangrijk!
Hoe ik dat in de praktijk breng met mijn keukens?
Ik werk bewust met zo milieuvriendelijk mogelijk materiaal van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Kijk bijvoorbeeld eens bij het merk Arte waar ik graag mee werk.

04.

Hoogwaardige apparatuur

Een keuken staat pas écht met apparatuur die bij jou past. Ook hier is zoveel keus. Ik geef je persoonlijk advies over keukenmachines en (inbouw)apparatuur van Miele, Siemens, Quooker en BORA, ATAG en AEG.