Van voor naar achter

“De keuken was echt aan zijn einde. Niet gek: we wonen hier nu 20 jaar. Tijd voor wat nieuws!”

Lisette vertelt vol enthousiasme en met trots. Want dat is ze, op het prachtige huis waar ze samen met haar man en twee kinderen woont.

“We waren elders aan het oriënteren voor een nieuwe keuken en werden toen geattendeerd op de winkel van Wouter in IJsselstein. We brachten een bezoek aan hem en al snel daarna bracht Wouter een bezoek aan ons. Om ons goed te kunnen adviseren, wilde hij het huis graag zien. Niet alleen maar op papier.

Niet veel later deelde hij zijn ideeën met ons. En die waren…tja…op dat moment in onze optiek best ‘heftig’. Wouter zag het helemaal voor zich: de keuken aan de achterkant van het huis, in plaats van aan de voorzijde, zoals we dat jaren lang gewend waren. Leuk Wouter, dachten we, maar dat gaan we dus niet doen. Niet veel later stapten we het huis van buren binnen. Deze buren hadden, zo wisten we, ook de keuken aan de achterzijde. We waren toch getriggerd en wilden even gluren. En ja, toen waren we om. En nu, nu de keuken een feit is, denken we alleen maar: waarom niet eerder?”

“Wouter heeft uiteindelijk een heel interieurplan voor ons gemaakt. Kleuren, vloer, meubels, verlichting én keuken uiteraard. We zijn ontzettend blij met het resultaat; genieten iedere dag van ons ‘nieuwe’ huis!”