Stijlvolle keuken met kookeiland, veel opbergruimte én wijnkoeler

“Relaxed. Geen poespas en bullshit. Wouter heeft passie voor zijn vak en weet dit over te brengen. Ook als we onze keuken niet bij hem hadden gekocht en alleen met zijn ideeën waren vertrokken, was het goed geweest (even goede ‘vrienden’).” David Guichelaar verhuisde met zijn vrouw vanuit hartje Amsterdam naar IJsselstein. Naar een kindvriendelijke wijk, want zwanger.. (inmiddels zijn ze de trotse ouders van een prachtige dochter).

“Ik kies bij voorkeur ‘lokaal’, mede daarom liepen we ook bij Wouter naar binnen. Natuurlijk hebben we ook elders gekeken. Maar Wouter met zijn passie en no-nonsense deed ons terugkeren naar de Schuttersgracht. Hij heeft fantastisch met ons meegedacht. Bij twijfel konden we altijd bellen en/of appen. We genieten nog iedere dag van onze woonkeuken.”

De keuken is het centrale punt in het huis van David en zijn vrouw. Ze hebben alles omgegooid. Waar eerst een grote leefruimte was, zit nu de (grote) woonkeuken. Het centrale punt in huis, waar ze veel en graag zitten. Aan tafel en/of aan het kookeiland. Met elkaar, met vrienden. “Een mooie plek straks ook voor de kinderen als ze ouder zijn en met vrienden willen chillen”, zegt David.