Op maat in Utrecht

“Via via kwamen we bij Wouter terecht. En het gevoel dat we bij Wouter hadden, was direct erg goed. We hebben eigenlijk niet meer verder gekeken.”

Léon en Miriam kochten een prachtig jaren ’30 huis in de populaire wijk Tuindorp in Utrecht. December 2023 trokken ze er in en ze zijn nog volop bezig met inrichten en finetunen. Ze zijn blij, heel blij, met hun huis.

“En zo blij met de keuken”, zegt Miriam. “We wisten wat we wilden. En Wouter begreep heel goed wat we voor ogen hadden, maar kwam, rekening houdend met onze wensen en ideeën, wel met een compleet ander idee. Een beter idee. Een muurtje anders, een kast weg, een kookeiland op maat voor meer loopruimte…”

“Je denkt al snel dat iets niet kan. Misschien is dat ook onze ervaring. Hoe ik wilde, bijvoorbeeld, dat kasten in elkaar zouden overlopen en hoe het werkblad zich zou verhouden tot de kasten daaronder. In de zogenoemde ‘standaardkeukens’ was dat niet mogelijk. Wouter heeft onze keuken op maat en zo naar onze smaak weten te maken. Tot in detail. De wasbak in kleur, de combinatie van de kleur van de kasten met het werkblad (ton-sur-ton), de lijn die zo mooi door het hele meubel doorloopt en, niet te vergeten, de wijnklimaatkast. Wat ons betreft echt elementen die eruit springen.”