Modern groen in het groen

Zo’n huis! Zo’n huis wat je tegenkomt in een VT Wonen. Prachtig gelegen in het landelijke Schalkwijk. Zelf ontworpen. Zelf gebouwd. Overal is over nagedacht; alles klopt. Ook die keuken! Onderdeel van de leefruimte en in een prachtige kleur groen.

“Ik liep in IJsselstein en passeerde de Woonkeuken van Wouter. ‘Vast nieuw hier’, dacht ik. De winkel was me niet eerder opgevallen.” Niet veel later liep Iris met haar man Wouter binnen bij Wouter. “We hadden meteen een goed gesprek”, zegt (klant) Wouter. “Heel ontspannen, ongedwongen. Wouter luistert en is oprecht geïnteresseerd. Hij dacht zo fijn met ons mee. Verder dan alleen keukenkastjes en type koelkast. Wouter overziet het geheel, kijkt naar het hele huis, de mensen die er wonen en adviseert ook op die manier.”

“Met hulp en meedenken van Wouter, hebben we de keuken op kleur laten spuiten. De kleur die wij in gedachten hadden, behoort niet tot de ‘standaard’-kleuren. Dat betekent dus niet dat het ook niet tot de opties behoort. ‘Nee’ is geen antwoord voor Wouter. Door zijn meedenken, -puzzelen en zijn brede netwerk hebben wij een keuken in de door ons gekozen kleur!”

“Wij wilden iets bijzonders en we hebben nu iets bijzonders. Geen tig in een dozijn keuken, maar echt een keuken die past en klopt bij ons, bij de rest van het huis.”